Wie zijn wij?

Sylvia Embsen

Getrouwd met Marc en moeder van Eva (2007) en Luuk (2009). Mijn grootste passie is het geven van bindweefselmassages. Met de bindweefselmassage haal je enorm mooie resultaten. Deze massage heb ik geleerd van Hannah in de tijd dat ik bij hannah® werkzaam was in Amersfoort (1995-2000). In 2000 ben ik in Varsseveld met Derma Vital gestart. Wel wat onzeker want ik kende hier niemand en niemand kende mij. Van 2000-2005 heb ik naast het opstarten van Derma Vital nog les gegeven bij hannah®. Inmiddels zijn we uit huis en is Derma Vital gegroeid met de komst van Jessica en Judith.

Judith van Londen

Al jaren mijn schoonheidsspecialiste diploma maar enige tijd niets meer meegedaan. Sinds juni 2019 dit geweldige vak weer opgepakt omdat ik in aanraking kwam met hannah®.

Bij Derma Vital kom je zoveel verder dan alleen een geniet momentje voor jezelf. Het is prachtig om te zien wat er onder mijn handen gebeurd. Iedere behandeling weer kijken en voelen wat uw huid nodig heeft en daar mee aan de slag voelt als een cadeautje!

Jessica van Moerkerk

Mijn naam is Jessica van Moerkerk, ik woon in Beek samen met mijn man Daan en twee kindjes Lasse en Indy. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Derma Vital. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Vooral de huidverbeterende behandelingen en hannah bindweefselmassages zijn mijn passie. maar ik leer ook graag meer specialisaties bij. Maar het mooiste is om mensen van hun huidprobleem af te helpen zodat ze weer “lekker in hun vel zitten”. Ik ben voor iedereen een luisterend oor, het liefs met glimlach.

Menu